Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-رئیس هیئت‌ مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی گفت: قیمت مرغ و تخم مرغ در مسیر واقعی‌سازی قرار گرفته است اما ستاد تنظیم بازار بدون اطلاع از هزینه تولید مرغ با دخالت و قیمت‌گذاری غیر دقیق مشکلات فراوانی برای این بخش به وجود آورده است. غلامحسین جافر در گفت‌وگو با میزان، اشاره به واردات نهاده‌های خوراکی مرغ اظهار کرد: بنا به آمار‌های وزارت صمت میزان واردات کنجاله سویا نسبت به سال گذشته کاهش ۵۴ درصدی داشته و بحث دریافت کنجاله سویا به قیمت دولتی از سوی فعالان این بخش و فروش آن به بازار آزاد ادعایی بی اساس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس هیئت‌ مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی تصریح کرد: نیاز سالانه بازار به کنجاله سویا حدود ۵ میلیون تن است و کاهش ۵۴ درصدی واردات باعث شده است مرغداران مجبور به تهیه کنجاله سویا از بازار آزاد شوند. بیشتر بخوانید: تشدید بازرسی، نظارت و کنترل قیمت‌ها در اولویت کاری سازمان حمایت وی افزود: با قیمت مصوبه مرغ بنا بود، قیمت مرغ کشتار ۱۲ هزار و آماده طبخ ۱۷ هزار تومان باشد، اما ستاد تنظیم بازار اعلام کرد قیمت مرغ زنده ۱۰ هزار تومان به علاوه ۵ درصد توسط استاندار‌ها تعیین می‌شود.
جافر بیان کرد: در صورتی که نهاده‌های دامی به اندازه کافی برای مرغداران تأمین شود بازهم این قیمت گذاری نمی‌تواند پاسخگوی هزینه مرغداران باشد و این نحوه قیمت گذاری کاهش جوجه ریزی در آینده را به دنبال دارد.
رئیس هیات‌مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی تصریح کرد: سال گذشته توزیع کنجاله سویا توسط انجمن صورت گرفت و با پخش مناسب قیمت آن به زیر نرخ رسمی رسید، اما امسال با توزیع از سوی و وزارت صمت شاهد مشکلات فراوانی در این بخش بودیم.
وی با بیان اینکه ارز تخصیص یافته به سویا و ذرت ارز دولتی است؛ افزود: کنجاله سویا از ۲ هزار و ۴۵۰ تومان به ۱۴ هزار تومان رسیده که این موضوع به دلیل کاهش توزیع آن در بازار است علاوه بر کاهش واردات شاهد فروش این سویا در بازار آزاد هستیم.
جافر تصریح کرد: میزان نیاز تولیدکنندگان مرغ گوشتی به سویا و ذرت به ترتیب در سال ۳ میلیون تن و ۵ میلیون تن ذرت است که با کاهش ۵۵ درصدی واردات همراه است.
۳۰ درصد مرغداران از چرخه تولید خارج شده اند رئیس هیئت‌ مدیره اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی تصریح کرد: با این شرایط بهتر است ارز ۴۲۰۰ تومانی از خوراک نهاده‌های دامی حذف شود، به دلیل همین کمبود توزیع ۳۰ درصد مرغداران از چرخه تولید خارج شده اند و در صورت حل مشکلات، می‌توانند بار دیگر به چرخه باز گردند.
وی افزود: قیمت مرغ و تخم مرغ در مسیر واقعی سازی قرار گرفته، اما ستاد تنظیم بازار بدون اطلاع از هزینه تولید مرغ با دخالت و قیمت گذاری غیر دقیق مشکلات فراوانی برای این بخش به وجود آورده است.
جافر عنوان کرد: با کاهش توزیع نهاده‌های دامی، کاهش جوجه ریزی امری غیر قابل اجتناب است و این موضوع در پایان سال قیمت را افزایش می‌دهد.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت صمت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت صمت ستاد تنظیم بازار کنجاله سویا قیمت گذاری قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۲۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه جوجه‌ریزی مرغداری‌های استان به ۳ میلیون قطعه رسید، گفت: پیش‌بینی می‌شود با این میزان جوجه‌ریزی، چهار هزار و ۸۸۰ تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود. - اخبار استانها -

سیدمحمدرضا سیدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون با همت بخش خصوصی و در راستای ارتقای تولید، سه میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغداری استان سیستان و بلوچستان انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه این میزان جوجه‌ریزی  نسبت به مدت مشابه سال قبل 15 درصد رشد داشته، گفت: پیش‌بینی می‌شود با این میزان جوجه‌ریزی، چهار هزار و 880 تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

وی افزود: رکورد جوجه‌ریزی سال گذشته واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی استان سیستان و بلوچستان حدود 24 میلون قطعه بوده که با این میزان جوجه‌ریزی، 40 هزار 550 تن گوشت مرغ در استان تولید شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • جوجه ریزی بیش از ۴ میلیون قطعه‌ در واحد‌های پرورش مرغ استان قزوین
  • کهگیلویه و بویراحمد در جایگاه دوم جوجه‌ریزی کشور
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • جوجه ریزی ۴ میلیون و ۳۸۰ هزار قطعه‌ای در استان قزوین
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان