Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی کمالی‌سروستانی با اشاره به ادامه گرانی جوجه یکروزه، اظهار کرد: در روزهای اخیر قیمت جوجه یکروزه به شکل سرسام‌آوری گران شده است به نحوی که حدود 2 برابر قیمت مصوب به دست مرغدار می‌رسد.

وی یادآور شد: قیمت مصوب جوجه یکروزه 4 هزار 200 تومان است در حالی که امروز مرغداران بیش از 8 هزار تومان این‌ نهاده مهم تولید را خریداری کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته کمالی‌سروستانی؛ واسطه‌های سودجود برای پنهان کردن خلاف خود به فاکتورسازی و واریز دو حسابه روی آورده‌اند.

وی در توضیح بیشتر گفت: واسطه‌ها جوجه را به مرغداران با قیمت گزاف می‌فروشند، اما در فاکتور فروش خود قیمت مصوب را درج می‌کنند، برخی دیگر از آن‌ها از مرغداران می‌خواهند که مبلغ قیمت مصوب را به یک حساب و مازاد بر آن را به حساب دیگر واریز کنند.

کمالی‌ سروستانی تصریح کرد: با وجود گران فروشی جوجه واسطه‌ها برای بازگرمی بیشتر، مرغداران را در نوبت تحویل قرار می‌دهند و جوجه‌ها را با تاخیر تحویل می‌دهند.

مشاور عالی هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغ گوشتی کشور؛ از تصمیم وزارت جهادکشاورزی برای واردات جوجه یکروزه از طریق شرکت پشتیبانی امور دام کشور برای مقابله با شرایط کنونی خبر داد.

کمالی‌سروستانی افزود: بر اساس این تصمیم واردات جوجه یکروزه تا تنظیم بازار و رسیدن به قیمت مصوب ادامه خواهد داشت.

وی همچنین از پیشنهاد برای واگذاری وظیفه توزیع جوجه یکروزه به اتحادیه مرغ گوشتی خبر داد و گفت: بر اساس این پیشنهاد توزیع جوجه‌های تولید داخل و وارداتی بر عهده وزارت و اتحادیه به عنوان نماینده تولیدکنندگان قرار می‌گیرد تا با قیمت مصوب به دست آن‌ها برسد.

کمالی‌سروستانی در پاسخ به این پرسش که آیا باید منتظر کاهش تولید با توجه به گرانی جوجه بود، گفت: آمار نشان می‌دهد در فروردین ماه 115 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های گوشتی کشور انجام شده است، در صورت عدم تلفات و تامین به موقع نهاده‌های خوراک دام مشکلی در تامین نیاز بازار به مرغ نخواهیم داشت.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: کمالی سروستانی جوجه یکروزه قیمت مصوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۸۵۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی

مصطفی دارایی نژاد در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر پیش‌بینی‌های قبلی، قیمت هرکیلو گوجه فرنگی در میدان مرکزی نسبت به هفته  قبل ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش یافته است.

او قیمت کنونی هرکیلو گوجه فرنگی مرغوب در میدان مرکزی را ۱۵ تا ۱۷ هزارتومان و گوجه فرنگی معمولی را ۱۰ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون بالای ۴ هزارتن گوجه فرنگی در شیراز کشت شده که براین اساس کمبودی در عرضه نداریم و تنها به سبب بارندگی  و تاخیر در برداشت، قیمت با نوساناتی در بازار روبرو می‌شود.

دارایی نژاد با بیان اینکه عرضه پیاز بندرعباس روبه اتمام است، افزود: هم اکنون پیاز دزفول بدست آمده است و برآورد می‌شود که بازار پیاز در ماه آینده به تعادل برسد.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان قیمت کنونی هرکیلو پیاز دزفول را ۱۴ تا ۱۵ هزارتومان و پیاز بندرعباس را ۱۸ تا ۲۲ هزارتومان اعلام کرد و افزود: در بازار خرده فروشی با احتساب حداکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید عرضه شود.

او با اشاره به علل نابسامانی بازار محصولات کشاورزی گفت: تا زمانیکه الگوی کشت به طور کامل اجرا نشود، نابسامانی‌ها در بازار ادامه دارد. به رغم گذشت ۳ سال از شعار اجرای مصوبه الگوی کشت، اما تاکنون ۳۰ درصد آن اجرا شده است.

دارایی نژاد ادامه داد:با اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت، برنامه ریزی تولید با احتساب مصرف داخل انجام می‌شود و از طرفی ۱ تا ۱.۵ میلیون تن محصول بیشتری به منظور برنامه ریزی صادرات باید تولید شود.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان گفت: ایران به سبب اقلیم چهار فصل جزء معدود کشور‌هایی است که می‌تواند صادرات داشته باشد، اما متاسفانه در برخی مواقع به سبب اتخاد تصمیمات خلق الساعه به بهانه تنظیم بازار، صادرات ممنوع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • زلف بر دیوار | بازار داغ گیس فروشی
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟