Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور از افزایش روزافزون قیمت جوجه یک‌روزه خبرداد و گفت: انتظار می‌رود برای متعادل شدن نرخ‌ها با فروشندگان جوجه یکروزه برخورد قانونی شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «محمدعلی کمالی» درخصوص وضعیت بازار مرغ کشور در ماه های آتی، افزود: گرانی قیمت جوجه یکروزه این روزها باعث سودجویی برخی شده است، زیرا اکنون قیمت هر قطعه جوجه یکروزه بالاتر از نرخ مصوب عرضه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اکنون بین ۱۵۵ تا ۱۶۰ میلیون تخم مرغ نطفه دار در دستگاه های جوجه کشی موجود است که این مقدار کفاف نیاز بازار را می دهد.  

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور،  هشدار خطر کاهش تولید و افزایش قیمت گوشت مرغ برای غیرمنطقی بودن جوجه یکروزه است، اظهارداشت: اگر در استان ها تقاضا برای جوجه یکروزه زیاد است واردات انجام شود تا عرضه افزایش پیدا کند.

وی اضافه کرد: با توجه به روش های خاص فروشندگان جوجه یکروزه به دلیل عدم ارایه مستندات و فاکتور فروش و یا فروش دوفاکتوری، مرغدار امکان هیچگونه اعتراض و شکایتی را ندارد به ناچار باید برای ادامه تولید خود جوجه را به هر قیمت تحمیلی خریداری کند.

کمالی با بیان اینکه اکنون اقداماتی از سوی مراجع ذی صلاح در حال انجام است تا از افزایش قیمت جلوگیری شود، از دولت خواست با فروشندگان گران‌فروش جوجه یکروزه برخورد کند تا قیمت ها متعادل شود.  

تخصیص به موقع ارز می‌تواند از ایجاد خلل در بازار نهاده‌ها جلوگیری کند

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور گفت: اکنون مزارع مرغ ما از لحاظ نهاده های ذرت و کنجاله سویا با قیمت مصوب دولتی تامین هستند، بنابراین موظفند مرغ را با قیمت های مصوب عرضه کنند.

کمالی تامین گوشت مرغ را وابسته به تامین نهاده‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود امسال بانک مرکزی با تخصیص ارز به موقع برای واردات نهاده ها از هرگونه خللی در بازار این محصولات جلوگیری کند تا مرغداران به دلیل کمبود نهاده ها گرفتار نشوند.  

وی با بیان اینکه تامین نهاده ها برای امسال نیز نگرانی هایی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است، اظهارداشت: وزارت جهاد کشاورزی به صورت جدی پیگیر این موضوع از بانک مرکزی است تا ارز مورد نیاز به موقع تامین شود.

این مقام صنفی تصریح کرد: در صورت به موقع تخصیص ارز، نهاده ها به موقع وارد کشور می شود و در عین حال محموله های بعدی به موقع خریداری و وارد می شود تا نهاده های مورد نیاز مرغداری ها تامین شود.  

مرغ زنده طبق نرخ مصوب عرضه می‌شود 

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور تصریح کرد: اکنون مرغ زنده و گوشت مرغ آماده مصرف با قیمت های مصوب به بازار و میادین میوه و تره بار عرضه می شود به طوری که قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده ۱۷ هزارو ۱۰۰ تومان و گوشت آماده مصرف ۲۴ هزارو ۹۰۰ تومان است.  

وی اضافه کرد: البته ممکن است نرخ مرغ در خرده فروشی ها متفاوت از نرخ میادین باشد که به طور حتم سازمان تعزیرات می تواند با گران‌فروشان در سطح خرده‌فروشی‌ها برخورد کند.

کمالی اضافه کرد: اکنون مردم  می توانند در میادین و میوه تره بار مرغ را با قیمت دولتی خریداری کنند بدون اینکه در صف بمانند.

به گزارش ایرنا، طبق مصوبه دولت قیمت جوجه یک‌روزه گوشتی بین پنج  هزار تا پنج هزارو ۴۰۰ تومان است، اما اکنون با نرخ های بین ۸ تا ۹ هزارتومان به مرغداران فروخته می شود.

براساس آمار وزارت جهاد کشاورزی سال ۹۹ بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید و به بازار عرضه شد.

چندی پیش از سوی مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی اعلام شده بود علت افزایش قیمت جوجه یکروزه مرغ گوشتی به دلیل قاچاق تخم مرغ نطفه دار و جوجه یک‌روزه است.

پیش از این به دلیل کمبود نهاده های طیور، مدت زمان پرورش مرغ گوشتی ۴۰ روز تعیین شده بود که به تازگی به ۴۵ تا ۵۰ روز افزایش یافت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بازار مرغ اقتصادی جوجه مرغداران گوشتی کشور جوجه یک روزه قیمت جوجه یک جوجه یکروزه نهاده ها گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۲۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد

معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: از هشتم تا چهاردهم اردیبهشت سال جاری، ۵۹۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و غیرصنفی در سطح بازار استان صورت گرفته است که منجر به تشکیل ۶۳ پرونده به ارزش ریالی ۷.۳ میلیارد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی صمت، فرزاد سردارزاده از انجام ۵۹۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی طی یک هفته گذشته در سطح بازار استان خبر داد و اظهار کرد: ۷۱ مورد تخلف در بازرسی‌های صورت گرفته از سطح بازار استان کشف شده است.

وی افزود: در همین راستا برای این تعداد تخلف کشف شده، ۶۳ مورد پرونده برای متخلفان به ارزش ریالی هفت میلیارد و ۳۵۴ میلیون ریال تشکیل شده است.

معاون نظارت و بازرسی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان خاطرنشان کرد: در مدت یاد شده ۶۹ مورد گزارش مردمی ثبت شده که تخلفات احراز و ۹ پرونده برای این واحدها تشکیل شده است.

سردارزاده ادامه داد: نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی می‌تواند انواع تخلفات مانند گران‌فروشی و کم فروشی را کنترل و رفاه و آرامش را برای شهروندان در سطح بازار فراهم کند.

وی اضافه کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از جمله کم‌فروشی، گران‌فروشی و درج نشدن قیمت، واحدهای متخلف صنفی را با شماره تلفن ۱۲۴ معرفی کرده و یا با مراجعه به ادارات تابعه در شهرستان‌ها و در مرکز استان به اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت موارد تخلف را گزارش کنند.

کد خبر 751144

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • محکومیت یک فروشگاه لبنیاتی در کرمانشاه به‌علت گران‌فروشی
  • زلف بر دیوار | بازار داغ گیس فروشی
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟