Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کانون مرغداران گوشتی گفت: دلالی در عرضه جوجه یک روزه و ضعف نظارت، باعث شده تا فاصله قیمت عرضه با نرخ مصوب به حدود هفت هزار تومان برسد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حبیب اسدالله نژاد گفت: قیمت مصوب هر قطعه جوجه یک روزه گوشتی چهار هزار و ۲۰۰ تومان است که عرضه آن به واحد‌های مرغداری با دست دلالان باعث شده قیمت آن در بازار به حدود ۱۱ هزار تومان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: جالب است مرغداران برای تامین جوجه یکروزه با همین قیمت هم دچار چالش شده‌اند.

نایب رئیس کانون مرغداران گوشتی گفت: انتظار این است که همانگونه که برای عرضه مرغ زنده با نرخ مصوب ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومانی سخت گیری وجود دارد برای عرضه جوجه یک روزه با نرخ مصوب هم همان سخت‌گیری‌ها وجود داشته باشد تا واحد‌های پرورش مرغ گوشتی نیز دچار ضرر و زیان نشوند.

اسدالله نژاد تاکید کرد: ​شاهد حجم بالایی از سودجویی در عرضه جوجه یک روزه و حتی مرغ گرم هستیم و این موضوع حاصل ضعف نظارت و بی توجهی مسئولان ذیربط است.

وی گفت: در حالی که اثر تورمی جوجه یک روزه در صورت رعایت قیمت مصوب بر قیمت تمام شده هر کیلو مرغ باید حدود ۱۲/۴ درصد باشد هم اکنون این اثر به ۲۴ درصد رسیده است.

نایب رئیس کانون مرغداران گوشتی با بیان اینکه بهترین ساز و کار برای عرضه جوجه یک روزه، سامانه بازارگاه است افزود: البته مشکلات عرضه نهاده‌های دامی در این سامانه برای جوجه یک روزه به حداقل می‌رسد، اما به نظر می‌آید اراده‌ای برای منطقی کردن عرضه جوجه یک روزه وجود ندارد.

اسدالله نژاد گفت: البته قیمت تمام شده جوجه یک روزه چهار هزار و ۲۰۰ تومان نیست و حدود پنج تا پنج هزار و ۵۰۰ تومان است همچنین قیمت مرغ زنده هم در واحد‌های مرغداری بیش از نرخ مصوب ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان است و در شرایط فعلی از مرز ۲۰ هزار تومان عبور کرده و انتظار می‌رود که اصلاح قیمت جوجه یک روزه و همچنین مرغ زنده در دستور کار دولت باشد تا تولید دچار چالش و بحران نشود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قیمت جوجه یک روزه دلالی مرغداران گوشتی عرضه جوجه یک روزه جوجه یک روزه نرخ مصوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۹۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ پس از اینکه در سال گذشته، سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی به دفعات از شرایط انتخاب خودرو‌های وارداتی خبر داده بود، امروز مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو از آغاز نخستین طرح فروش خودرو‌های برقی و هیبریدی وارداتی از عصر یکشنبه ١۶ اردیبهشت ماه خبر داد. مهدی تقدسی با اعلام این خبر تاکید کرد که در این طرح چهار خودروی وارداتی شامل خودرو‌های برقی، هیبریدی و بنزینی، فقط برای ثبت‌نام کنندگان مرحله نخست خودرو‌های وارداتی که اسفند ١۴٠١ ثبت‌نام کرده بودند، خواهد بود و ثبت‌نام جدیدی صورت نمی‌گیرد.  

طبق اعلام مدیر سامانه یکپارچه خودروها، این مرحله از فروش خودرو‌های وارداتی که نخستین دور از فروش خودرو‌های برقی است، فقط برای متقاضیان مرحله نخست ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی که اسفند ۱۴۰۱ با بلوکه کردن وجه ۵٠٠ میلیون تومانی در حساب وکالتی خود اقدام به ثبت‌نام کرده و نوبت‌دهی شده بودند، امکان ثبت درخواست یک خودرو از چهار خودروی عرضه شده وجود خواهد داشت.

بر اساس این گزارش؛ جدیدترین اطلاعیه سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی با اشاره به واردات خودرو‌های برقی تاکید دارد: "به اطلاع آن دسته از متقاضیان محترم سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌های وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌رساند، سامانه صرفا جهت انتخاب خودرو‌ها به شرح جدول زیر از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ در دسترس است.

در این مرحله متقاضیان محترم می‌توانند یک اولویت از سبد محصولات اعلامی زیر انتخاب نمایند. لازم به ذکر است هیچگونه ثبت نام جدیدی در این مرحله انجام نشده و انتخاب خودرو در سامانه صرفا برای ثبت نام کنندگان مرحله اول که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ حساب خود را بلوکه نموده اند می‌باشد.

الف- خودروهای دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی:

جدول شماره 1: قیمت فروش محاسباتی قطعی خودروهای وارداتی در مبادی ورودی واحد: دستگاه / تومان

ردیف نام شرکت نشان تجاری مدل قیمت فروش قطعی درمبادی ورودی به تومان
1 جهان نوین NISSAN SUNNY 1,107,140,000
2 آرین پارس موتور Lamari EAMA HEV 1,543,400,000
3 بی ام کارز Hongqi EQM5EV (خودرو برقی) 1,805,460,000

تبصره: قیمت مندرج در جدول شماره 1، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... به قیمت‌های فوق اضافه می‌گردد که واردکنندگان با رعایت آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام نمایند.

بنابراین برآورد می‌شود که خودروی برقی EQM۵EV  که با قیمت قطعی یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی است، پس از افزوده شدن سایر هزینه‌ها نظیر مالیات بر ارزش افزوده، هزینه شماره گذاری و بیمه شخص ثالث و ... به دو میلیارد تومان برسد.

ب- خودروهای دارای قیمت علی‌الحساب در مبادی ورودی:

جدول شماره ۲- برآورد قیمت فروش محاسباتی علی الحساب خودرو‌های برقی وارداتی در مبادی ورودی واحد: تومان / دستگاه

ردیف نام شرکت نشان تجاری مدل قیمت فروش علی الحساب درمبادی ورودی به تومان
1 معین خودرو ایرانیان Honda ENS1 (خودرو برقی) 1,850,000,000
2 ایران خودرو Luna GRE (خودرو برقی) 945,000,000

تبصره ۱ - قیمت علی‌الحساب اعلام شده، قیمت در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... در هنگام صدور فاکتور نهایی به قیمت‌های قطعی و مصوب اضافه خواهد شد. واردکنندگان می‌توانند پس از فراخوان اولیه و با دریافت ۵۰% قیمت علی الحساب نسبت به انعقاد قرارداد با متقاضی اقدام نمایند

تبصره ۲ - قیمت قطعی خودرو‌های مذکور پس از ارایه کلیه مستندات و مدارک مثبته و براساس آخرین ضوابط و مقررات تعیین و متعاقباً در سامانه بارگذاری خواهد شد.

تبصره ۳ - عدم واریز وجه در هر یک از مراحل ذکر شده و حداکثر ۵ روز پس از فراخوان صورت گرفته، به منزله انصراف از طرح بوده و متقاضی از اولویت بندی سامانه خودرو‌های وارداتی حذف می‌گردد.

تبصره ۴ –کلیه شرکت‌های واردکننده می‌بایست مطابق آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو نسبت به تحویل خودرو و دریافت وجه از مشتریان اقدام نمایند در صورت تاخیر در تحویل و ... قرارداد‌های مذکور مشمول جرایم مندرج در آیین نامه فوق خواهند شد.

تبصره ۵ - تخصیص خودرو در این مرحله بر اساس رتبه ثبت‌نامی قبل متقاضی و اولویت انتخابی خودرو انجام می‌گیرد.

تبصره ۶ - آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه عدم تخصیص را مشاهده می‌نمایند، در صورت تمایل نسبت به خودرو‌های ارائه شده در جداول فوق در این مرحله خودرو جدید انتخاب کنند.

تبصره ۷ - اطلاعات کلیه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده ۱۹ آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات برعایدی سرمایه در اختیار نهاد‌های ذیربط قرار می‌گیرد.

 

 

 

دیگر خبرها

  • نرخ انواع نان آزادپز در کردستان اعلام شد
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • شرایط فروش قسطی جک J۴ و کی ام سی T۸ اعلام شد
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری ضمانت‌نامه‌های اعتباری و غیراعتباری صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها
  • پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار
  • پیشنهاد وزیر کار برای افزایش ۲ برابری حق مسکن کارگران