Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@03:16:55 GMT

دلالی قیمت جوجه یک روزه را ۲.۵ برابر کرد

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۲۰۰۴۳

دلالی قیمت جوجه یک روزه را ۲.۵ برابر کرد

نایب رئیس کانون مرغداران گوشتی گفت: دلالی در عرضه جوجه یک روزه و ضعف نظارت، باعث شده تا فاصله قیمت عرضه با نرخ مصوب به حدود هفت هزار تومان برسد. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم حبیب اسدالله نژاد گفت: قیمت مصوب هر قطعه جوجه یک روزه گوشتی چهار هزار و 200 تومان است که عرضه آن به واحد‌های مرغداری با دست دلالان باعث شده قیمت آن در بازار به حدود 11 هزار تومان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جالب است مرغداران برای تامین جوجه یکروزه با همین قیمت هم دچار چالش شده‌اند.

نایب رئیس کانون مرغداران گوشتی گفت: انتظار این است که همانگونه که برای عرضه مرغ زنده با نرخ مصوب 17 هزار و 100 تومانی سخت گیری وجود دارد برای عرضه جوجه یک روزه با نرخ مصوب هم همان سخت‌گیری‌ها وجود داشته باشد تا واحد‌های پرورش مرغ گوشتی نیز دچار ضرر و زیان نشوند.

اسدالله نژاد تاکید کرد: ​شاهد حجم بالایی از سودجویی در عرضه جوجه یک روزه و حتی مرغ گرم هستیم و این موضوع حاصل ضعف نظارت و بی توجهی مسئولان ذیربط است.

وی گفت: در حالی که اثر تورمی جوجه یک روزه در صورت رعایت قیمت مصوب بر قیمت تمام شده هر کیلو مرغ باید حدود 12/4 درصد باشد هم اکنون این اثر به 24 درصد رسیده است.

نایب رئیس کانون مرغداران گوشتی با بیان اینکه بهترین ساز و کار برای عرضه جوجه یک روزه، سامانه بازارگاه است افزود: البته مشکلات عرضه نهاده‌های دامی در این سامانه برای جوجه یک روزه به حداقل می‌رسد، اما به نظر می‌آید اراده‌ای برای منطقی کردن عرضه جوجه یک روزه وجود ندارد.

اسدالله نژاد گفت: البته قیمت تمام شده جوجه یک روزه چهار هزار و 200 تومان نیست و حدود پنج تا پنج هزار و 500 تومان است همچنین قیمت مرغ زنده هم در واحد‌های مرغداری بیش از نرخ مصوب 17 هزار و 100 تومان است و در شرایط فعلی از مرز 20 هزار تومان عبور کرده و انتظار می‌رود که اصلاح قیمت جوجه یک روزه و همچنین مرغ زنده در دستور کار دولت باشد تا تولید دچار چالش و بحران نشود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عرضه جوجه یک روزه جوجه یک روزه نرخ مصوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۰۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شوند؟

اکبر یاوری فروشانی، رئیس اتحادیه صنف بارفروشان گفت: تا پایان اردیبهشت با عرضه انبوه میوه‌های نوبرانه، قیمت در بازار روند کاهشی به خود می‌گیرد.

به گزارش اقتصادآنلاین، او قیمت کنونی هرکیلو هندوانه در میدان مرکزی را ۳ تا ۱۴ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۳ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان و طالبی ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان اعلام کرد.

یاوری قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزار تومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: محصولات برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی‌ها باید عرضه شود.

رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با گرمای هوا و افزایش عرضه میوه‌های نوبرانه، قیمت‌ها روند کاهشی به خود گرفته است که با رسیدن میوه‌های نوبرانه به تولید انبوه، بازار به تعادل می‌رسد.

دیگر خبرها

  • نرخ انواع نان آزادپز در کردستان اعلام شد
  • پلی‌استیشن ۵ پرو چه مشخصاتی دارد؟
  • قیمت خودروهای برقی وارداتی چند ؟ / برای ثبت‌نام مرحله اول تا فردا فرصت دارید
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شوند؟
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • شرایط فروش قسطی جک J۴ و کی ام سی T۸ اعلام شد
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری