Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به عرضه جوجه بالاتر از نرخ مصوب و افزایش هزینه‌های تولید، واردات تخم مرغ نطفه‌دار راهی برای تعادل قیمت مرغ است.

محمد علی کمالی سروستانی مشاور ارشد اتحادیه مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه قیمت کنونی جوجه یکروزه با نرخ مصوب اختلاف معناداری دارد، اظهار کرد: هم اکنون قیمت هر قطعه جوجه یکروزه ۸ هزار و ۵۰۰ تا ۹ هزار تومان و حتی ۱۰ هزار تومان هم گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از افزایش قیمت مرغ زنده در بازار خبر داد و گفت: نرخ کنونی مرغ زنده در برخی استان ها ۲۱ هزار تومان و در تهران بیش از ۲۱ هزار تومان گزارش شده که در قیمت مرغ گرم هم اثر گذار است.

کمالی سروستانی توزیع مرغ های خارج از شبکه را علت اصلی گرانی دانست و افزود: طی روزهای آتی امیدواریم بازار به تعادل برسد.

مشاور ارشد اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: گرچه قول هایی برای اصلاح قیمت مرغ داده شده، اما تاکنون به نتیجه قطعی نرسیدند. در استان ها تنها تصمیماتی از سوی کارگروه تنظیم بازار و استانداران اتخاذ شده است.

وی با اشاره به اینکه نرخ مصوب مرغ جوابگوی هزینه های تولید نیست، بیان کرد: قیمت گذاری بر مبنای هزینه های واقعی باید صورت گیرد، در حالیکه قیمت جوجه ۸ تا ۹ هزار تومان و دریافت کرایه پشت بارنامه و تلفات واحدهای مرغداری به دلیل عدم فاکتور در نرخ تمام شده تولید لحاظ نمی شود.

وی از افزایش تلفات در واحدهای مرغداری خبر داد و گفت: طی روزهای اخیر گزارشاتی از تلفات مرغ در واحدهای مرغداری گزارش شده که ادامه این روند می تواند منجر به کاهش عرضه مرغ شود. اما تاکنون سازمان دامپزشکی گزارش رسمی از علت تلفات اعلام نکرده است.

این مقام مسئول از توزیع ۷ هزار تا ۷ هزار و ۲۰۰ تن مرغ در سطح کشور خبر داد و گفت: روزانه ۱۰۵۰ تا ۱۱۰۰ تن مرغ در تهران توزیع می شود که به سبب عرضه خارج از شبکه، قیمت مرغ در بازار بالاست که با اعمال نظارت باید ساماندهی در سطح بازار صورت گیرد.

وی درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی بیان کرد: برآوردها حاکی از آن است که در مهرماه میزان جوجه ریزی به حدود ۱۱۱ میلیون قطعه برسد، چنانچه تخم مرغ های نطفه دار وارد شود، میزان جوجه ریزی به ۱۱۴ تا ۱۱۵ میلیون قطعه می رسد.

کمالی سروستانی واردات تخم مرغ نطفه دار را راهی برای تعادل قیمت مرغ در بازار برشمرد و گفت: گرچه مرغداران خواهان جوجه ریزی هستند، اما به علت قیمت بالای جوجه و کاهش جوجه انتظار می رود که با واردات وضعیت بهتر شود.

مشاور ارشد اتحادیه مرغداران گوشتی قیمت منطقی هر کیلو مرغ زنده با احتساب جوجه ۵ هزار و ۲۰۰ تومانی را ۱۹ هزار و ۹۸۰ تومان و مرغ گرم را ۲۹ تا ۳۰ هزار تومان اعلام کرد.

وی در پایان درباره آخرین وضعیت تامین نهاده های دامی تصریح کرد: گرچه سامانه بازارگاه ذرت و کنجاله را اعلام کرده، اما همچنان نهاده با تاخیر بدست مرغدار می رسد، ضمن آنکه ذرت ها کیفیت لازم را ندارد و همین امر یکی از عوامل تلفات مرغ محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان/

برچسب ها: تخم مرغ ، قیمت ، گوشتی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000PK4

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: تخم مرغ قیمت گوشتی اتحادیه مرغداران گوشتی هزار تومان جوجه ریزی نطفه دار قیمت مرغ تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۶۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن دشمن شما، واقعا دوست شما است؟

دانشمندان برای اولین بار یک مدل شبکه اجتماعی با استفاده از فیزیک آماری توسعه داده‌اند که صحت نظریه تعادل اجتماعی هایدر را نشان می‌دهد.

به گزارش دیجیاتو، نظریه تعادل اجتماعی هایدر توضیح می‌دهد که انسان‌ها ذاتاً می‌کوشند تا در محافل اجتماعی به هماهنگی برسند. طبق این نظریه، چهار اصل وجود دارد که باعث تعادل روابط می‌شوند:

دشمنِ یک دشمن، یک دوست است.

دوستِ یک دوست، یک دوست است.

دوستِ یک دشمن، یک دشمن است.

دشمنِ یک دوست، یک دشمن است.

مطالعات بسیاری تلاش کرده‌اند تا این نظریه را با استفاده از علم شبکه و ریاضیات تأیید کنند. اما این تلاش‌ها بی‌ثمر بوده‌اند، زیرا شبکه‌ها با روابط کاملاً متعادل فاصله دارند. سوال این است که آیا شبکه‌های اجتماعی از یک مدل شبکه متعادل‌تر هستند یا نه. بسیاری از مدل‌های شبکه ساده‌تر از آن هستند که بتوانند پیچیدگی‌های روابط اجتماعی را در خود جای دهند. از این رو، نتایج آن‌ها با واقعیت ناسازگار است.

پژوهشگران دانشگاه نورث‌وسترن در مطالعه خود با موفقیت دو بینش کلیدی را گنجانده‌اند که، سرانجام بعد از ۸۰ سال، صحت نظریه تعادل اجتماعی هایدر را نشان می‌دهد. اول این که همه یکدیگر را نمی‌شناسند؛ دوم، بعضی‌ها در روابط خود مثبت‌تر از دیگران هستند. پژوهشگران این دو نکته را از مدت‌ها قبل می‌دانسته‌اند، اما نمی‌توانستند آن‌ها را همزمان در مدل‌های خود به‌کار بگیرند.

یکی از پیش‌بینی‌های نظریه تعادل اجتماعی این است که دو قطب سیاسی مخالف در یک جامعه ایجاد خواهند شد.

نظریه تعادل اجتماعی چه می‌گوید؟

نظریه تعادل اجتماعی هایدر از گروه‌های سه نفره استفاده می‌کند تا این فرض را توضیح دهد که انسان‌ها به‌دنبال روابط راحت و هماهنگ هستند. در روابط متعادل، همه همدیگر را دوست دارند. یا اگر یک نفر از دو نفر دیگر بدش می‌آید، آن دو با یکدیگر دوست هستند. روابط زمانی نامتعادل می‌شوند که هر سه نفر از هم بدشان می‌آید، یا یک نفر دو نفر را که همدیگر را دوست ندارند دوست دارد. چنین روابطی منجر به تنش و اضطراب می‌شوند.

این توضیحات با چیزی که در جوامع می‌بینیم بسیار سازگار هستند. در دنیای امروز دوقطبی‌های شدیدی وجود دارد که خود را به‌صورت قطب‌های سیاسی نشان می‌دهند. اگر تمام افرادی که شما دوست‌شان دارید، تمام افرادی را که دوست‌شان ندارید دوست نداشته باشند، نتیجه دو حزب سیاسی خواهد بود که از یکدیگر متنفر هستند.

استفاده از محدودیت‌ها در مدل‌های شبکه

در یک مدل شبکه، هر فرد یک گره و رابطه او با فرد دیگر یک لبه است که می‌تواند یک کیفیت خاص داشته باشد. دانشمندان پیش‌تر روابط دوستی یا دشمنی را در شبکه‌ها به‌صورت تصادفی مشخص می‌کردند. چنین مدل‌هایی از شبکه نمی‌توانند واقعیت جوامع را با موفقیت نشان دهند.

پژوهشگران نورث‌وسترن، ایستوان کوواک (István Kovács) و بینگ‌جیه هائو (Bingjie Hao)، از رویکرد تصادفی استفاده نکردند. برای این که تعاملات تصادفی باشند، هر گره (فرد) باید شانسی برابر برای مواجهه با گره‌های دیگر داشته باشد. اما در زندگی واقعی چنین نیست؛ مثلاً ممکن است شما هیچ‌گاه دوستِ دوست خود را نبینید.

کوواک و هائو مدل خود را به‌گونه‌ای ساختند که احتمال مثبت یا منفی بودن روابط کل شبکه، براساس مثبت یا منفی بودن روابط موجود تعیین می‌شود. این روابط همچنان تصادفی هستند، اما تصادفی بودن آن‌ها محدوده‌ای دارد که طبق توضیحات نظریه هایدر تعیین می‌شود. آن‌ها همچنین این نکته را در نظر گرفتند که برخی از افراد در روابط خود دوستانه‌تر هستند؛ یعنی احتمال مثبت بودن روابط آن‌ها بالاتر است.

آن‌ها مدل خود را روی داده‌های نظرات وبسایت Slashdot، روابط نمایندگان مجلس آمریکا، تعاملات تُجّار بیت‌کوین، و نظرات محصولات وبسایت Epinions اجرا کردند. این مدل توانست این شبکه‌ها را با موفقیت مدلسازی کند. در نتیجه، شبکه‌های اجتماعی با نظریه تعادل هایدر سازگار هستند. پژوهشگران می‌گویند این مدل نشان می‌دهد که حتی می‌توان این نظریه را به گروه‌های چهار نفره یا بیشتر بسط داد.

دیگر خبرها

  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • دشمن دشمن شما، واقعا دوست شما است؟
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود